CHP'li belediye baskanlari Ankara'da toplanacakFerdi Türkten- CHP'li belediye baskanlari, 25 Mart Cumartesi günü Kiliçdaroglu'nun baskanliginda Ankara'da bir araya gelecek

CHP'li belediye baskanlari Ankara'da toplanacakFerdi Türkten- CHP'li belediye baskanlari, 25 Mart Cumartesi günü Kiliçdaroglu'nun baskanliginda Ankara'da bir araya gelecek

ANKARA (AA) - CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun, partili tüm belediye baskanlarinin 25 Mart Cumartesi günü, Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu'nun baskanliginda Ankara'da toplanacagini bildirdi.

CHP Basin Biriminden yapilan açiklamaya göre, Torun, partili belediye baskanlarinin seçim çalismalarinda aktif sekilde yer alacagini belirtti.

Torun, "Türkiye için bir dönüm noktasi olan bu seçimlerde Millet Ittifaki'ni iktidar, Genel Baskanimizi da Cumhurbaskani seçmek için gece gündüz çalisacagiz." ifadesini kullandi.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Torun, sunlari kaydetti:

"Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Baskanlari Toplantimizi, 25 Mart Cumartesi günü, Cumhurbaskani adayimiz, Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu'nun baskanliginda, Ankara'da Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanim Sosyal Tesisi'nde gerçeklestirecegiz.

Toplantimizin tek gündemini 14 Mayis seçimleri olusturacak. Toplantida, belediye baskanlarimiz açisindan da bir seçim startini vermis olacagiz. Belediye baskanlarimiz da kampanya döneminde, hem kendi bölgelerinde hem de kendi illeri disinda aktif bir seçim çalismasi yürütecek. Partimizin tüm kadrolari ve tüm belediye baskanlarimizla ülkemizin her kösesinde vatandaslarimizla bulusacagiz. Türkiye için bir dönüm noktasi olan bu seçimlerde Millet Ittifaki'ni iktidar, Genel Baskanimizi da Cumhurbaskani seçmek için gece gündüz çalisacagiz. Inaniyoruz ki 14 Mayis'ta ülkemizde köklü bir siyasi degisimi saglayacak, ülkemizi bu karanliktan aydinliga hep beraber tasiyacagiz."