Boluspor, Göztepe maçina hazirlaniyor Zafer Göder- Teknik Direktör Yalçin Kosukavak: "Göztepe kadro kalitesi çok yüksek takimlardan biri. Zor bir maç oynayacagiz"

Boluspor, Göztepe maçina hazirlaniyor Zafer Göder- Teknik Direktör Yalçin Kosukavak:
"Göztepe kadro kalitesi çok yüksek takimlardan biri. Zor bir maç oynayacagiz"

BOLU (AA) - Trendyol 1. Lig ekibi Boluspor'un teknik direktörü Yalçin Kosukavak, bu hafta sahalarinda karsilasacaklari Göztepe'yi yenmek istediklerini söyledi.

Karaçayir Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde Kosukavak yönetiminde idmana çikan kirmizi-beyazli ekip, ligin 8. haftasinda oynayacaklari Göztepe maçinin hazirliklarini sürdürdü. Teknik ve taktik agirlikli çalisan futbolcular, yari sahada çift kale maçla antrenmani tamamladi.

Kosukavak, gazetecilere, geçen hafta 1-0 yenildikleri Erzurumspor FK maçinda çok kötü oynadiklarini söyledi. Maçin ilk yarisinda savunma odakli oyun sergilediklerini anlatan Kosukovak, "Ama o kadar top kazanmamiza ragmen geçis hücumu gerçeklestiremedik. Tabii bunlarin sebebi var. Kadro mühendisliginde problem var. Çünkü kadro insa edilirken bazi profilde oyuncular olmadigi için böyle sikintilar yasiyoruz." dedi.

Gol yollarinda yasadiklari problemi çözmek için çalistiklarina anlatan Kosukavak, "Bu ligde maç kazanmak kolay degil. Mevcut kadroyla, mevcut sartlarla Göztepe maçini ve kalan maçlari oynayacagiz. Iyi ve planli organizasyonla iç sahada kazanmak istiyoruz. Onun için çalisacagiz. Göztepe ligin kadro kalitesi çok yüksek takimlardan biri. Zor bir maç oynayacagiz." diye konustu.

Oynadigi 7 karsilasmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi sonucu topladigi 6 puanla ligde 14. sirada yer alan Boluspor, 8 Ekim Pazar saat 16.00'da Bolu Atatürk Stadi'nda Göztepe ile karsilasacak.