Bodrumspor, Sakarya'dan 3 puanla dönmek istiyorAli Balli- Teknik direktör Ismet Tasdemir: "Sakarya maçinda galibiyete odaklandik. Biz iyi bir takimiz, Sakarya da iyi bir takim. Elimizden ne geliyorsa çikip oynayacagiz"

Bodrumspor, Sakarya'dan 3 puanla dönmek istiyorAli Balli- Teknik direktör Ismet Tasdemir:
"Sakarya maçinda galibiyete odaklandik. Biz iyi bir takimiz, Sakarya da iyi bir takim. Elimizden ne geliyorsa çikip oynayacagiz"

MUGLA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasinda 20 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de deplasmanda Sakaryaspor ile karsilasacak Bodrumspor, son iki haftada alinan maglubiyetleri telafi etmek istiyor.

Yaliçiftlik Tesisleri'nde teknik direktör Ismet Tasdemir yönetiminde maçin hazirliklarini sürdüren Bodrumspor'da, sakatliklarindan dolayi Orgill, Umar ve Burak Öksüz forma giyemezken, sakatliktan dönen Samet Yalçin'in maçta forma giyebilecegi belirtildi.

Ligde play-off hattinda 41 puanla 7. sirada bulunan takim, Sakarya'dan 3 puanla dönmek istiyor.

Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, gazetecilere yaptigi açiklamada, Sakaryaspor maçinin önemli oldugunu söyledi.

Iki haftadir çok kötü maglubiyetler aldiklarini ifade eden Tasdemir, sunlari kaydetti:

"Mücadele ettigimiz rakiplerle aramizda çok büyük farklar var. Biz bu farklarin hiçbirini sahada yansitmadik. Çok iyi oyun oynadigimizi düsünüyoruz. Maçtan sonra üzüntü verici olay yasandi, bunlar dogaldir. Takim su ana kadar beklentinin üzerinde bir performans sergiledi. Yönetim ve takim olarak aile gibiyiz. Bundan sonraki süreçte taraftari mutlu edecek sonuçlar almayi hedefliyoruz. Sakarya maçinda galibiyete odaklandik. Biz iyi bir takimiz, Sakarya da iyi bir takim. Elimizden ne geliyorsa çikip oynayacagiz. Iki haftadir yasadiklarimizi orada yasamadan galibiyetle dönmek istiyoruz."