Bodrumspor, Pendikspor maçi hazirliklarini sürdürdüAli Balli- Teknik direktör Ismet Tasdemir: - "Onlarin eksilerinden faydalanabilirsek maçi kazanmak için elimizden gelen her seyi yapacagiz"

Bodrumspor, Pendikspor maçi hazirliklarini sürdürdüAli Balli- Teknik direktör Ismet Tasdemir:
- "Onlarin eksilerinden faydalanabilirsek maçi kazanmak için elimizden gelen her seyi yapacagiz"

MUGLA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasinda yarin Pendikspor'u agirlayacak Bodrumspor, hazirliklarini sürdürdü.

Yaliçiftlik Tesisleri'nde teknik direktör Ismet Tasdemir yönetiminde yapilan idmanda, futbolcularin oldukça istekli ve moralli olduklari gözlendi.

Tasdemir, gazetecilere yaptigi açiklamada, deplasmanda iki hafta art arda aldiklari galibiyetlerden dolayi mutlu olduklarini söyledi.

Kötü geçen seriden sonra iki zor deplasmani geçmenin kendileri için iyi oldugunu ifade eden Tasdemir, "Biz tamamen iyi oyuna ve mücadele gücüne odakli bir takimiz. Üst seviye oynadigimiz zaman böyle sonuçlar alabiliyoruz. Insallah bundan sonraki maçlarda da devam edebiliriz." dedi.

Pendikspor'un ligin güçlü takimlarindan oldugunu belirten Tasdemir, "Iyi oyunculardan kurulu, bu ligde iyi çalismis hocasi var. Pendikspor iyi bir takim. Bizim de kendimizce artilarimiz var. Onlarin eksilerinden faydalanabilirsek maçi kazanmak için elimizden gelen her seyi yapacagiz." diye konustu.

Futbolculardan Aminu Umar da takimda yer almaktan mutlu oldugunu dile getirerek, "Futbolda kazanmak da var kaybetmek de. Futbolun güzelligi bu. Her futbolcu için galip gelmek, gol atmak ve takima faydali olmak güzeldir. Takimin galibiyeti önemli." ifadesini kullandi.