Bodrumspor - Erzurumspor FK maçinin ardindanAli Balli- Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir: "Üç haftanin sonunda maglubiyetlerin serisini kirdigimiz için 'bu puan bize iyi geldi' diyebilirim" - Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu: "Deplasmanda alinan bir puan özellikle bizim gibi alt siralardan kurtulmaya çalisan bir takim için önemli"

Bodrumspor - Erzurumspor FK maçinin ardindanAli Balli- Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir:
"Üç haftanin sonunda maglubiyetlerin serisini kirdigimiz için 'bu puan bize iyi geldi' diyebilirim"
- Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu:
"Deplasmanda alinan bir puan özellikle bizim gibi alt siralardan kurtulmaya çalisan bir takim için önemli"

MUGLA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasinda konuk ettigi Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kalan Bodrumspor'un teknik direktörü Ismet Tasdemir, üç haftanin sonunda maglubiyet serisini kirdiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Bodrum Ilçe Stadi'nda oynanan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Tasdemir, özellikle son haftalarda istedikleri oyunu sergilemekte zorlandiklarini ifade etti.

Bugün hoca degisikliginden sonra çok daha farkli reaksiyon gösteren bir rakiple oynadiklarini ifade eden Tasdemir, "Oyuna çok da iyi baslayamadik ama 10 kisi kaldiktan sonra bütün kafamizda kurdugumuz düzen ve planimiz degisti. Ona göre farkli bir düzen uygulamak zorunda kaldik." dedi.

Takimin 10 kisi kaldiktan sonra daha iyi oynadigina dikkati çeken Tasdemir, "Takim iyi reaksiyon verdi. Düsündügümüz gibi de oldu. Derdimiz iyi kapanip pozisyona girmekti. Bunu da basardik ama buldugumuz pozizyonlari da atamadik. Son dakikalada yiyebilirdik. Üç haftanin sonunda maglubiyetlerin serisini kirdigimiz için 'bu puan bize iyi geldi' diyebilirim. Bundan sonraki maçlarda birazcik daha eski oyunumuzu oynamaya gayret edecegiz." diye konustu.


- Erzurumspor FK cephesi

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu da sicak havada iyi futbol oynayan her iki takimi da tebrik etti.

Iki takiminda futbolun güzelliklerini ortaya koymaya çalistigini anlatan Kutlu, sunlari söyledi:

"Bodrumspor uzunca bir süre 10 kisi oynamak zorunda kaldi. Oyunun belli bölümlerinde özellikle son anlarinda iki tane çok net pozizyon vardi. Iyi oynadilar. Ilk yarida rakibimiz 10 kisi kaldiginda yakaladigimiz pozisyonlar vardi. Galip gilebilirdik ama olmadi. Bodrumspor kontraatakta çok etkili bir takim. Rakip 10 kisiyken bunun sikintilarini yasadik ama 10 kisi oynayan bir takima karsi kazanmamiz gerekiyordu. Sahada oyuncularimizin gösterdigi durus ve kazanma istegi bizi sevindiriyor. Ileriye yönelik bizim bakis açimizi pozitife dogru yönlendiriyor. Kazanmamiz lazimdi ama deplasmanda alinan bir puan, özellikle bizim gibi alt siralardan kurtulmaya çalisan birtakim için önemli diye düsünüyorum."