Bodrumspor, Çaykur Rizespor maçinda üç puani hedefliyorAli Balli- Yesil-beyazli takimin teknik direktörü Ismet Tasdemir: - "Ligde 10 takimin play-off sansi var. Içlerinde biz de variz, sansimiz var. Tabii kalamama durumumuz da var ki bu bir gerçek"

Bodrumspor, Çaykur Rizespor maçinda üç puani hedefliyorAli Balli- Yesil-beyazli takimin teknik direktörü Ismet Tasdemir:
- "Ligde 10 takimin play-off sansi var. Içlerinde biz de variz, sansimiz var. Tabii kalamama durumumuz da var ki bu bir gerçek"

MUGLA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasinda 12 Mart Pazar günü sahasinda Çaykur Rizespor ile karsilasacak Bodrumspor galibiyete odaklandi.

Yaliçiftlik Tesisleri'nde teknik direktör Ismet Tasdemir yönetiminde maçin hazirliklarini sürdüren Bodrumspor'da, sakatliklarindan dolayi Erkan Degismez, Aminu Umar, Dever Orgill, Yekta Kurtulus ve yeni transferlerden Burak Öksüz'ün Çaykur Rize karsisinda oynayamayacagi belirtildi.

Ligde 9 günde çiktigi 3 maçtan 2 maglubiyet 1 galibiyet alan yesil-beyazli ekip, çikis yakalamak ve play-off sansini sürdürmek için Çaykur Rizespor karsisina çikacak.

Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, gazetecilere yaptigi açiklamada, Çaykur Rizespor maçinin önemli oldugunu söyledi.

Lig'in ikiye bölündügüne dikkati çeken Tasdemir, söyle konustu:

"Ilk 10 takim play-off mücadelesi, diger takimlardan 5-6 tanesi de düsmeme mücadelesi veriyor. Iki takimin çekilmesinden sonra ligin atmosferi çok daha farklilasti. Maç oynanmadan 6 puan alacak takimlar var. Bunlar ligin dengesini altüst etti. Ligde 10 takimin play-off sansi var. Içlerinde biz de variz, sansimiz var. Tabii kalamama durumumuz da var ki bu bir gerçek. Play-off için elimizde ne geliyorsa sonuna kadar yapmaya devam edecegiz."

Sakat oyuncularin durumuna deginen Tasdemir, "Oyuncularimizin sakatligi devam ederse biraz zorlanabiliriz." ifadesini kullandi.

Bodrumsporlu oyuncu Hakan Özmert ise takimda aile ortami olduguna deginerek, "Burada takim birlikteligi çok fazla ön planda, dolayisiyla böyle bir takimda oldugum için mutluyum. Bu hafta Çaykur Rizespor maçi var. Kazaniriz diye umut ediyorum." degerlendirmesinde bulundu.