Beymen Club'in ilkbahar/yaz koleksiyonu müsterileri bekliyorUgur Aslanhan- Beymen Club'in yeni sezon erkek koleksiyonu, konforu sehir yasamina tasiyan tasarimlarla sezonu karsiliyor

Beymen Club'in ilkbahar/yaz koleksiyonu müsterileri bekliyorUgur Aslanhan- Beymen Club'in yeni sezon erkek koleksiyonu, konforu sehir yasamina tasiyan tasarimlarla sezonu karsiliyor

ISTANBUL (AA) - Beymen Club, müsterilerini, Akdeniz'in canli ruhundan ilham alinarak hazirlanan 2023 ilkbahar/yaz koleksiyonu kesfetmeye davet ediyor.

Beymen Club'dan yapilan açiklamaya göre, baharin gelisinin tropikal desenlerle anlatildigi tasarimlarin yer aldigi koleksiyon, "soft tropical" temasiyla hazirlandi.

Mint yesili ve naturel tonlarin hakim oldugu tezat olarak mavi tonlarin ve parlak detaylarin kullanildigi temada, tropikal desenli keten sort takimlar, kargo pantolon ve crop toplar öne çikiyor. Isleme detayli denim ve trikolar, tropikal desenli gömlek ve elbiselerle temayi tamamliyor.

Yeni sezonda yer alan "Boho Vibes" temasinda, sezonun trendi animal desenler; modern genç formlar, akiskan tencel ve koton karisimli kumaslarla modernize ediliyor. Etnik ve geometrik desenlerin siyah, ekru ve toprak tonlarla bütünlestigi tasarimlar, kadinlarin kendine güvenen ve güçlü tarzini öne çikariyor.

Akdeniz sahillerinden ilham alan "Vacation Memories” temasi" mavi, kirmizi ve beyaz tonlarda romantik silüetlere imza atiyor. Yüksek tasarim çinilerden ve firça darbelerinden esinlenen desenlerle güçlenen sortlu takimlar, volan detayli elbiseler, çizgi oyunlariyla zenginlesen triko ve gömlekler ve poplin elbiseler kadin müsterileri bekliyor.

"Solar Flare" temasinda pembe, sari ve turuncunun tonlarinin hakimiyeti hissedilirken, "Acid Garden" temasinda sezon trendi parlak yesil elbiselerde ve oversize gömleklerde müsterilerin karsisina çikiyor. Lila ve pastel tonlarin dingin yorumu "Powder Effect" temasinda bütünlesiyor.

- Beymen Club 2023 ilkbahar/yaz erkek koleksiyonu

Beymen Club'in yeni sezon ilkbahar/yaz erkek koleksiyonu, konforu sehir yasamina tasiyan tasarimlarla sezonu karsiliyor. Kolej stilinden esinlenen kirmizi ve yesil tonlarin agirlikta oldugu "Sensorial Gradients" temasi detaylarda kullanilan teknik kumaslar ve yaz ruhunu yansitan grafik çalismalar ile doku çesitliligini artiyor.

Beyaz, asit sari, gri ve mint yesili tonlarinin hakimiyetindeki "Ethereal Mint" temasi müsterileri beklerken; mavi ve nar çiçegi tonlariyla en canli sekilde yazin gelisini müjdeleyen "Marin Shades" temasi teknik baskili tshirtler, çizgili triko kazaklar ve keten gömleklerle bütünlesiyor.

"Natural Contours" temasinda denim ve kotonlarda yogun olarak camel rengi kullanilirken, natürel tonlarin lacivertle harmanlandigi "Sabor Navy" temasinda casual tasarimlar modern ve yalin bir tasarim bütünü sunuyor.

Doga dostu ve teknoloji ile harmanlanan sürdürülebilir kumas ve materyallerle tasarlanan "Performance" temasi; rayon trikolar, teknik detayli pantolonlar, takim elbiseler, teknik sortlar ve ikili takimlardan olusuyor.