Besiktas-Istanbulspor maçinin ardindanMücahit Hüseyin Erogul- Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes: "Kazanmamiz gereken bir maçti. Rakibin de gücünü biliyorduk, kendi güveni vardi. Konum ve isim olarak geride düsünülse de rahatlikla kontraataga çikan bir takim"

Besiktas-Istanbulspor maçinin ardindanMücahit Hüseyin Erogul- Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes:
"Kazanmamiz gereken bir maçti. Rakibin de gücünü biliyorduk, kendi güveni vardi. Konum ve isim olarak geride düsünülse de rahatlikla kontraataga çikan bir takim"

ISTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasinda Istanbulspor'u 3-1 maglup eden Besiktas'ta teknik direktör Senol Günes, galibiyeti degerlendirdi.

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Günes, "Kazanmamiz gereken bir maçti. Rakibin de gücünü biliyorduk, kendi güveni vardi. Konum ve isim olarak geride düsünülse de rahatlikla kontraataga çikan bir takim. Ilk yari oyuna hakimdik. Rakibin kontrasina izin vermedik. Topu kullanirken yavas kullandik, öne dikine kullanamadik. Ortalarimizi da bulusturamadik. 40'a yakin ortamiz var. Ilk yarida sut atamadik. Ikinci yarida attigimiz sutlar gol oldu." dedi.

Siyah-beyazli takimin oyununu da degerlendiren Günes, sunlari söyledi:

"Ghezzal oyunda elinden geleni yapti. Teknik ve oyun zekasi iyi oldugu için etkili olmaya çalisti. 2-0 olduktan sonra oyun kontrolümüzdeydi. Degisiklikler yaptik, daha fazla top tutmamiz gerekirken rakip daha çok kontraya çikti. Hatali bir gol yedik. Futbolda bunlar var. Yedigimiz gol oyun disiplinini kaybettirdi. Orta sahayi da kaybetmistik, sonra toparladik. Taraftarin böyle bir havada bize destek olmasi takdire sayan, tesekkür ediyoruz. Top kayiplarimizi az yapacagiz. Ilk yarida yapmamiz gerekenleri ikinci yarida yaptik. Skor da bazen etkiliyor. 2-0'in rahatligi var. Böyle goller yersek hiçbir seyin altindan kalkamayiz. Kaybettigimiz hiçbir maçta rakibe ezilmedik. Savunma yaparak yendiler bizi. Bu dalgalanmalari geçirecegiz, oyuncular da yer bulacaklar. Orta sahadaki oyuncularin yeteneklerine inaniyorum. Aboubakar'in yükselen grafigi var. Cenk çalisiyor. Muleka gelirse daha iyi olacak. Takim olmaya döndük. Geçen maçta da kazanmayi hak etmedik kimse diyemez. Kazanirken göze hos gelen oyun da oynamaliyiz."

Milli takim arasi sonrasi Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçla ilgili degerlendirmede bulunan Günes, "Derbiye daha çok var. 14 oyuncu milli takimlara gidecek. Çarsamba günü idmanlara baslayacagiz. Giden oyuncularin ne durumda gelecegini bilmiyoruz. Ligin ertelenmesi, bazi maçlarin ertelenmesi dengeleri bozdu. Bazi degisiklikler yapmamiz gerekebilir. Onlari yapamayacagiz gibi gözüküyor. Güzel bir maç olacagini düsünüyorum. O maçi iyi geçersek çok daha baska seyler konusuruz." ifadelerini kullandi.

Günes, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un "Maçlar sahada degil masada kazaniliyor." seklindeki ifadesi ile ilgili, "Bu tip yorumlari dogru bulmuyorum. Besiktas'in haksizligi ugramasini dogru bulmuyorum. Saygisizlik yapilmasini dogru bulmuyorum. Beklentimiz yok. Isimize odaklanacagiz. Bize de sormasinlar. Önceden sorsunlar diyordum, artik sormasinlar." diyerek sözlerini tamamladi.








18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun. Aç kaldilar ama vatani vermediler.