Bayindir Saglik Grubu ile Ankara Yeminli Mali Müsavirler Odasi is birligiUgur Aslanhan- Anlasma kapsaminda AYMMO üyeleri Bayindir Saglik Grubu'nun saglik hizmetlerinden özel imkanlarla yararlanabilecek

Bayindir Saglik Grubu ile Ankara Yeminli Mali Müsavirler Odasi is birligiUgur Aslanhan- Anlasma kapsaminda AYMMO üyeleri Bayindir Saglik Grubu'nun saglik hizmetlerinden özel imkanlarla yararlanabilecek

ISTANBUL (AA) - Bayindir Saglik Grubu, Ankara Yeminli Mali Müsavirler Odasi (AYMMO) ile üyelerinin saglik hizmetlerinden özel imkanlarla yararlanmasi için is birligine imza atti.

Bayindir Saglik Grubu'ndan yapilan açiklamaya göre, 400'e yakin anlasmali kuruma hizmet veren grup, yeni bir is birligi anlasmasi daha imzaladi.

Ankara Yeminli Mali Müsavirler Odasi ile yapilan anlasma kapsaminda, AYMMO'nun 1.500 üyesi Bayindir Saglik Grubu'nun saglik hizmetlerinden faydalanabilecek. Tedavi hizmetleri anlasmasi kapsaminda oda üyeleri dis klinikleri de dahil grup bünyesinde hizmet veren tüm merkezlerden özel imkanlarla hizmet alabilecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Bayindir Saglik Grubu Genel Müdürü Tankut Tabak, Türkiye'de yeminli mali müsavirlik mesleginin etik degerlerini, meslek mensuplarini ve mensuplar arasi iliskileri korumak için üstün emekler sarf eden Ankara Yeminli Mali Müsavirler Odasi ile is birligine imza atmaktan gurur duyduklarini bildirdi.

Tabak, "Odanin 1.500 saygin üyesine üstün kalite anlayisimizla hizmet verecegimiz için mutluyuz. Bu is birliginin her iki taraf için de hayirli olmasini diliyoruz." ifadelerini kullandi.

- "Kaliteli ve güvenilir saglik hizmeti almak için is birligini imzaladik"

Ankara Yeminli Mali Müsavirler Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Sahin Savci da kaliteli ve güvenilir saglik hizmeti hedefiyle Bayindir Saglik Grubu'nu tercih ettiklerini belirterek, meslektaslarin oda ile olan iliskilerini çok önemsediklerini bildirdi.

Savci, "Bu iliskilerin gelistirilmesi için hem Ankara merkez ofisimizde hem de il temsilciliklerimizde faaliyetlerimizi meslek degerlerimiz isiginda sürdürmeye devam ediyoruz. Bayindir Saglik Grubu ile dernek üyelerimizin kaliteli ve güvenilir saglik hizmeti almalarini saglamak amaciyla bir is birligine imza attik. Tüm üyelerimiz için anlasmanin hayirli olmasini diliyoruz." degerlendirmesinde bulundu.