Baskent EDAS Karabük'te bakim ve yatirimlariyla çalismalarina araliksiz devam ediyorSibel Morrow

Baskent EDAS Karabük'te bakim ve yatirimlariyla çalismalarina araliksiz devam ediyorSibel Morrow

ANKARA (AA) - Baskent Elektrik Dagitim AS (Baskent EDAS), Karabük’te kesintisiz elektrik dagitimi kapsaminda yilin ilk çeyreginde bakim, onarim ve yatirim hizmetlerini hiz kesmeden sürdürdü.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Baskent EDAS Karabük’te hizmet verdigi 1759 trafo ve 7 bin 745 kilometre uzunlugundaki hatta bakim, yenileme ve yatirim çalismalarina devam etti.

Merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacik ve Yenice ilçelerinde 519 aydinlatma armatürünün bakimini gerçeklestiren Baskent EDAS ekipleri, bölgede 61 trafo ve 18 dagitim merkezini de elden geçirdi. Ayrica, kentte 79 kilometrelik hattin bakimi tamamlandi.

Karabük’te hizmet verdigi 175 binden fazla müsterisine daha iyi hizmet vermek amaciyla toplam 26 kilometrelik yeni kablo döseyen Baskent EDAS, kentte 323 yeni aydinlatma armatürünün montajini da tamamladi. Ayrica, yeni 15 elektrik panosu ile 9 trafo ve 1 dagitim merkezi montaji da tamamlandi.

Böylece, söz konusu bakim, onarim ve yatirimlariyla Baskent EDAS yilin ilk 3 ayinda belirledigi hedefleri basariyla gerçeklestirdi.