Banvit BRF, 55. yasinda yatirimlarla büyümeye devam ediyorGökhan Yildiz- Banvit BRF CEO'su Tolga Gündüz: - "Ürün portföyümüze yeni ürünler eklemeye devam ederek büyümemizi agirlikli olarak inovatif ürünlere odaklanarak saglayacagiz"

Banvit BRF, 55. yasinda yatirimlarla büyümeye devam ediyorGökhan Yildiz- Banvit BRF CEO'su Tolga Gündüz:
- "Ürün portföyümüze yeni ürünler eklemeye devam ederek büyümemizi agirlikli olarak inovatif ürünlere odaklanarak saglayacagiz"

ISTANBUL (AA) - Banvit BRF, Ileri Islem Tesisi'nin ek bölüm açilisiyla 55. yasini kutladi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, 2021'den beri inovasyon ve büyüme odakli yatirimlar gerçeklestiren sirket, yeni yasinda üretim kapasitesini artirirken istihdama ve Türkiye'ye katki sunmaya devam ediyor.

Banvit BRF'nin 2021'de baslattigi yatirim hamlesinin 36 milyon dolar tutarindaki kismi tamamlanmis oldu.

Kaplamali ve pismis ürünler ile sarküteri ürünlerinin üretildigi Bandirma Ileri Islem Tesisi'nin yeni bölümünün açilisiyla Banvit BRF'nin bu tesisteki üretim kapasitesinin yaklasik yüzde 45 ila 50 artabilecegi belirtiliyor.

Banvit BRF, Ileri Islem Tesisi'ndeki ek bölümün açilisi ile ürün portföyündeki nuget, schnitzel, kebap, burger ve köfte gibi ürünlerle sucuk, salam, sosis gibi sarküteri ürünlerini çesitlendirerek sofralara deger katmaya devam edecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Banvit BRF Üst Yöneticisi (CEO) Tolga Gündüz, bu yeni yatirimla pazardaki yerlerini daha da ileriye tasimayi hedeflediklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Ileri Islem Tesisimizin ek yatirimiyla ülkemize olan katkilarimizi artiracak olmaktan dolayi mutluyuz. Ürün portföyümüze yeni ürünler eklemeye devam ederek büyümemizi agirlikli olarak inovatif ürünlere odaklanarak saglayacagiz. Kapasitelerimizin artisina bagli olarak üretimden lojistige kadar farkli alanlarda istihdam saglamayi sürdürecegiz. Bu katkilarimizin yani sira yatirimlarimizda sürdürülebilirligi de muhakkak gözetmeye devam edecegiz. Yeni yatirimlarimizin hem ülkemize hem de sirketimize hayirli olmasini temenni ediyoruz."