Bahçeli'den Adiyaman ve Sanliurfa'da yasanan sele ilgili açiklama:Esin Isik- "Türkiye tek nefes halinde yaralarini saracak güç ve kudrettedir" - "Hiçbir felaket tarihi yürüyüsümüzü sekteye ugratamayacaktir. Hiçbir saldiri, iftira ve suçlama dalgasi durusumuzu bozamayacaktir"

Bahçeli'den Adiyaman ve Sanliurfa'da yasanan sele ilgili açiklama:Esin Isik- "Türkiye tek nefes halinde yaralarini saracak güç ve kudrettedir"
- "Hiçbir felaket tarihi yürüyüsümüzü sekteye ugratamayacaktir. Hiçbir saldiri, iftira ve suçlama dalgasi durusumuzu bozamayacaktir"

ANKARA (AA) - MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, Adiyaman ve Sanliurfa'da yasanan selin ardindan Türkiye'nin tek nefes halinde yaralarini saracak güç ve kudrette oldugunu belirterek, "Hiçbir felaket tarihi yürüyüsümüzü sekteye ugratamayacaktir." degerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, ülkenin Kahramanmaras merkezli ikiz depremin hasarini güç birligiyle kaldirirken, Adiyaman ve Sanliurfa'da yasanan asiri yagislarin taskin sellere neden oldugunu, yeni bir felaketin deprem bölgesini canevinden vurdugunu ifade etti.

Söz konusu felaketin tahribatinin büyük oldugunu, sellerde 5 kisinin hayatini kaybettigini, 9 kisinin kayboldugunu, birçok kisinin de yaralandigini bildirerek, söyle devam etti:

"Bir felaketin izini silme mücadelesi azimle sürüyorken, bir baska felaketin ortaya çikmasi milletimizi derinden üzmüstür. Türkiye tek nefes halinde yaralarini saracak güç ve kudrettedir. 'Yeni Türkiye, Yeni Yüzyil, Yeni Hayat' sacayaginda, deprem ve diger mahut sorunlarla basa çikabilecek akil, irade, inanç ve mücadele sevki çok sükür Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi ile tesis edilmistir.

Hiçbir felaket tarihi yürüyüsümüzü sekteye ugratamayacaktir. Hiçbir saldiri, iftira ve suçlama dalgasi durusumuzu bozamayacaktir. Kederli günlerimizi çapsiz, güdük ve kisir siyasetlerine alet etmek için firsat kollayanlara aziz milletimiz hür seçimiyle engel olacaktir."

Bahçeli, 6 Subat'ta meydana gelen Kahramanmaras merkezli depremler ile Adiyaman ve Sanliurfa'da olusan sellerde hayatini kaybeden vatandaslara rahmet, yaralilara ise acil sifa diledi.