Aytemiz, yenilikçi ürünleriyle Petroleum Istanbul Fuari'nda yerini aldiSibel Morrow

Aytemiz, yenilikçi ürünleriyle Petroleum Istanbul Fuari'nda yerini aldiSibel Morrow

ANKARA (AA) - Aytemiz, 16. Petroleum Istanbul Uluslararasi Petrol, LPG, Madeni Yag, Ekipman, Istasyon, Market Ürünleri ve Teknoloji Fuari'nda yeni ürün ve hizmetlerini sergiledi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, elektrikli araçlar için Türkiye'de ilk defa Aytemiz istasyonlarinda hizmete sunulan e-sarj hizmetinin, Tüyap'ta bugün itibariyla 3 gün sürecek Petroleum Istanbul Fuari'nda ilgi görmesi bekleniyor.

Akaryakit sektöründe e-sarj ünitelerinin kurulmasi alaninda hizmet veren Aytemiz, fuarda bu yil kullanilacak yeni nesil e-sarj ünitelerini sergileyecek.

Halihazirda 9 istasyonunda bulunan e-sarj hizmetini, yapilacak yeni yatirimlarla artirmayi amaçlayan Aytemiz, Türkiye'deki elektrikli araç sürücüleri için öncelikli tercih noktasi olmayi hedefliyor.

Sirketin 2019'da hayata geçirdigi "Self Servis" uygulamasiyla sürücüler araçlarina, ihtiyaç duyduklari yakiti istasyonda sira beklemeden kolaylikla ikmal edebiliyor. Mevcut 88 istasyonda sunulan hizmet akaryakit aliminda sagladigi indirim sayesinde sürücülerin ekonomisine de katki sagliyor. Fuarda, ziyaretçiler söz konusu uygulama disinda "Motorcu Dostu Istasyon" konseptini de yakindan tanima firsati bulacak. Su anda Aytemiz'in 146 istasyonunda yer alan konsept, motosiklet sürücülerine özel park alanlari, pompa adasinda kaymaz zemin, kask, mont ve eldiven gibi esyalari birakacak kilitli dolaplar, motosiklete yakit damlamasini ve çizilmeyi engelleyen yakit koruyucu bez gibi detaylarla kullanicilarina essiz bir istasyon deneyimi sunuyor.

Aytemiz, sürücüler için sadece akaryakit istasyonu degil, ayni zamanda yeni nesil market konsepti olan "ON 7/24 Market"i de fuarda ziyaretçilerle bulusturuyor. Sirket, ON 7/24 Market konseptini, yil sonunda 90 noktaya ulastirilmasi hedefliyor.