Atis Sirketler Grubu, Uluslararasi Gayrimenkul Fuari'nda projeleriyle Bursa'yi temsil edecekCem San

Atis Sirketler Grubu, Uluslararasi Gayrimenkul Fuari'nda projeleriyle Bursa'yi temsil edecekCem San

BURSA (AA) - Atis Sirketler Grubu, 14-17 Mart'ta Fransa'nin Cannes sehrinde düzenlenecek Uluslararasi Gayrimenkul Fuari'nda (MIPIM 2023) projeleriyle Bursa'yi temsil edecek.

Atis Sirketler Grubu'ndan yapilan açiklamaya göre, birçok farkli sektörde basarili projeleri hayata geçiren Atis Sirketler Grubu, MIPIM 2023'te yerini almaya hazirlaniyor.

Dünyanin birçok farkli ülkesindeki sirketlerin, kurumlarin ve uluslararasi gayrimenkul organizasyonlarinin projelerini sergileyecegi fuarda yerini alan Atis Grup, gayrimenkul alaninda Babylon ve Downtown, saglik alaninda Meditown, finans alaninda ise yeni nesil gayrimenkul yatirim fonlarinin yani sira otel yatirimlari, teknoloji ve enerji alanindaki çalismalarini MIPIM 2023'te uluslararasi ziyaretçilerin begenisine sunacak.

Gayrimenkul özelinde birçok farkli sektördeki yatirimlarini MIPIM'deki stadinda dünya vitrinine çikaracak Atis Grup, uluslararasi fuara Bursa'dan katilan tek firma olacak.

Bu yil 14-17 Mart'ta 32'incisi gerçeklestirilecek dünyanin en prestijli gayrimenkul fuari olan MIPIM 2023; saglik, turizm, ofis, konut, karma projeler, ulasim ve bunun gibi birçok alanda projeler yürüten uluslararasi gayrimenkul yatirimcilari ve gelistiricileriyle finans kuruluslari, yatirim fon temsilcileri, teknoloji firmalarini, mimarlar, yerel yönetimler, ülkelerin kamu kurumlari ve STK temsilcilerini bulusturuyor.

- "Yatirim imkanlarini anlatma firsati bulacagiz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Atis Sirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Atis, fuarda Bursa'yi temsil eden tek firma olmanin hakli gururunu yasadiklarini belirtti.

Atis, fuara 90'dan fazla ülkeden 23 bin civarinda profesyonelin katilmasinin beklendigini aktararak, "Fuarda biz de standimizla bulunacagiz. Bu yilki ana temasi 'Daha iyi mekanlar, daha büyük etki, daha güçlü is birlikleri' olan fuarda sehrimizi temsil edecegiz. Downtown ve Babylon projelerimiz, Meditown saglik tesisimiz, otel yatirimlarimiz, yeni nesil gayrimenkul yatirim fonlarimiz, teknoloji ve enerji alaninda yaptigimiz yatirimlarimizi tanitacak, dünyanin farkli bölgelerinden gelen katilimcilara projelerimizi ve yatirim imkanlarini anlatma firsati bulacagiz." ifadelerini kullandi.

Dünyanin en önemli gayrimenkul fuari MIPIM'de çevresel, sosyal, yönetisim, inovasyon ve teknoloji çözümleri de ele aliniyor. Fuarda alaninda uzman 480 isim konusmaci olarak yer alacak. Yaklasik 2 bin 400 firmanin stant açacagi fuarda, insaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalari 3 gün boyunca projelerini tanitma firsati yakalayacak.