Ankara Keçiörengücü-Altinordu maçinin ardindanMuhammed Boztepe- Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yilmaz: "Bugün çok coskulu çok daha üstün bir performansla sahadan üç puanla ayrilmasini bildik" - Altinordu Teknik Sorumlusu Çagatay Rüstü Salap: "Istemedigimiz bir maglubiyet aldik ve beklemedigimiz bir sonuç oldu"

Ankara Keçiörengücü-Altinordu maçinin ardindanMuhammed Boztepe- Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yilmaz:
"Bugün çok coskulu çok daha üstün bir performansla sahadan üç puanla ayrilmasini bildik"
- Altinordu Teknik Sorumlusu Çagatay Rüstü Salap:
"Istemedigimiz bir maglubiyet aldik ve beklemedigimiz bir sonuç oldu"

ANKARA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasinda sahasinda Altinordu'yu 4-0 yenen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yilmaz, üstün bir performansla sahadan üç puanla ayrilmasini bildiklerini belirtti.

Yilmaz, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, her iki devrede iyi oynadiklarini ifade etti.

Maçta çok fazla gol pozisyonu oldugunu dile getiren Yilmaz, "Bugün çok coskulu çok daha üstün bir performansla sahadan üç puanla ayrilmasini bildik. Bundan sonraki hedefimiz ilk iki içerisinde yer almak. Insallah çalismalarimizin karsiligini sezon sonunda görürüz." diye konustu.


- Altinordu cephesi

Altinordu Teknik Sorumlusu Çagatay Rüstü Salap da maç genelinde iyi pozisyonlar bulmak için gayret gösterdiklerini belirterek, "Ikinci yari yedigimiz ikinci golden sonra oyundan koptuk. Istemedigimiz bir maglubiyet aldik ve beklemedigimiz bir sonuç oldu. Daha sonraki maçlar için çalismalarimizi yapacagiz. Bu takimi hak ettigi yere, küme düsme hattinin üstüne tasiyacagiz." ifadelerini kullandi.