Anadolu Efes-Real Madrid maçinin ardindanErcan Çakar- Anadolu Efes Basantrenörü Ergin Ataman: - "Bizim içik çok çok önemli bir galibiyetti" - Real Madrid Basantrenörü Chus Mateo: -"Anadolu Efes, üçüncü çeyrekte çok fazla 3 sayilik basket buldu"

Anadolu Efes-Real Madrid maçinin ardindanErcan Çakar- Anadolu Efes Basantrenörü Ergin Ataman:
- "Bizim içik çok çok önemli bir galibiyetti"
- Real Madrid Basantrenörü Chus Mateo:
-"Anadolu Efes, üçüncü çeyrekte çok fazla 3 sayilik basket buldu"

ISTANBUL (AA) - Anadolu Efes Basketbol Takimi Basantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi'nde Ispanya'nin Real Madrid ekibini 90-89 yendikleri maçta çok önemli bir galibiyete imza attiklarini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Ataman, maçin zorlu geçtigini belirterek, "Bizim için hayli zorlu bir maç oldu. Ikinci ve üçüncü çeyrekte harika oynadik. Bir sampiyona yakisacak performans sergiledik. Sut seçimlerimizde çok basariliydik ve bol bol basket attik. Ancak son çeyrekte dinlenmeye geçtik. Ayrica bu çeyrekte buldugumuz her firsati neredeyse kaçirdik. Onlara, maçi kazanmak için firsat verdik. Ama Larkin maçin sonunda sorumluluk alarak çok önemli bir galibiyete imza atmamiza yardimci oldu. Bizim için çok çok önemli bir galibiyetti." diye konustu.

Real Madrid Basantrenörü Chus Mateo ise maça iyi basladiklarini belirterek, "Ilk periyotta iyi oynadik. Anadolu Efes ikinci çeyrekten itibaren oyuna ortak olmaya basladi. Üçüncü çeyrekte de çok fazla üç sayilik basket buldular. Son periyotta dönmeye çalistik ama sonunda bir sayiyla kaybettik." ifadelerini kullandi.