Amazon.com.tr'de "Bahar Firsatlari" basladiFatma Eda Topcu- 10 Nisan'a kadar devam edecek "Bahar Firsatlari" boyunca tüm Amazon.com.tr müsterileri kaçirilmayacak firsatlari yakalayacak

Amazon.com.tr'de "Bahar Firsatlari" basladiFatma Eda Topcu- 10 Nisan'a kadar devam edecek "Bahar Firsatlari" boyunca tüm Amazon.com.tr müsterileri kaçirilmayacak firsatlari yakalayacak

ISTANBUL (AA) - Amazon.com.tr'nin 10 Nisan'a kadar devam edecek "Bahar Firsatlari" kampanyasi basladi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Amazon.com.tr'nin elektronikten oyuncaga, modadan ev yasam ürünlerine, spordan ofis ürünlerine kadar birçok farkli kategoride indirimler sundugu "Bahar Firsatlari" tüketiciyi bekliyor.

Sirket, kampanya boyunca müsterilerine, aralarinda Philips, Tefal, Xiaomi, Samsung, Nike, Under Armour, Sony gibi markalarin bulundugu binlerce üründe kaçirilmayacak avantajlarin yani sira günlük ve saatlik özel tekliflerle de indirimler sunacak.

10 Nisan'da son bulacak kampanya kapsaminda sunulan indirimler, elektronikten mutfak aletlerine, müzik enstrümanlarindan kisisel bakim ürünlerine kadar çok genis bir ürün seçkisini kapsayan seçili ürünlerde geçerli olacak.

Amazon.com.tr, Prime üyelerine “Bahar Firsatlari” döneminde ilk 8 gün boyunca indirimlere erken erisim ve özel indirimlerin yani sira hizli ve ücretsiz teslimat ile Amazon’da alisveris ile eglencenin en iyilerini sunuyor.

Ayda sadece 7,90 TL’ye minimum sepet tutari olmaksizin ayni gün, ertesi gün, iki günde teslimat ve randevulu teslimat seçenekleriyle ücretsiz ve hizli teslimat seçenekleri sunan Amazon Prime’a hemen üye olmak ve üyelik ayricaliklarini 30 gün ücretsiz denemek için Amazon.com.tr/prime adresi ziyaret edilebiliyor.

Bahar Firsatlari kampanyasi boyunca binlerce üründe sunulacak tüm indirimlere Amazon.com.tr/baharfirsatlari web sayfasi ve Amazon mobil uygulamasi üzerinden ulasabiliyor.