Altinordu'da Hasan Özer dönemi basladiAli Korkmaz

Altinordu'da Hasan Özer dönemi basladiAli Korkmaz

IZMIR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altinordu'da dün prensip anlasmasina varildigi açiklanan teknik direktör Hasan Özer'le sözlesme imzalandi.

Altinordu Kulübünden yapilan açiklamada, kulüp baskani Seyit Mehmet Özkan'in katilimiyla Özer'le Metin Oktay Yerleskesi’nde imza töreni düzenlendigi belirtildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Özkan, Hasan Özer'le çok önceden tanistiklarini belirterek, "Bu zorlu dönemde bir birlikteligimiz olacak. Ben son nefesime kadar bu topraklarin çocuklari ile hasir nesir olacagim. Benim hiçbir beklentim yok. Bir tek hedefim var; Altinordu’yu benden sonraki nesillere kurumsal bir sekilde nasil götürürüm." degerlendirmesinde bulundu.

Özkan, daha önce Hüseyin Eroglu ile uzun yillar birlikte çalistiklarini hatirlatarak, "Hasan Özer hocam ile de uzun yillar beraber çalismak istiyoruz. Koranavirüs sürecinde tüm takimlar zorluk yasarken biz dimdik ayakta kaldik ve Süper Lig’in kapisindan döndük." ifadelerini kullandi.

Hasan Özer de zor bir dönemde göreve geldiklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Bizim bir hedefimiz var. Emin adimlarla hedefimize dogru yürümek istiyoruz. Kendimize inaniyor ve güveniyoruz. Kimseye mahcup olmak istemiyoruz. Futbol bilgimize ve kariyerimize inaniyoruz. Tüm ekibimle beraber Altinordu’nun basarisi için mesaimizi harcamaya haziriz. Ekibimle bunu basaracak güçteyiz. Sikintili ortamdan hep birlikte çikacagiz."

Özer'in yardimciliklarini Hakan Ertürk, Metin Akçevre ve Eren Kirici'nin yapacagi bildirildi.