Aksa Jeneratör, yenilikçi ürünlerini dünyaya tanitiyorGülsen Çagatay

Aksa Jeneratör, yenilikçi ürünlerini dünyaya tanitiyorGülsen Çagatay

ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör, subat ve martta ABD, Dubai ve Londra'da gerçeklestirilen uluslararasi fuarlara katilarak yenilikçi ürünlerini, alaninda uzman kisilerin ve is insanlarinin begenisine sundu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, ilk olarak ABD'de düzenlenen uluslararasi PowerGen fuarina katilan Aksa Jeneratör ardindan Dubai'de gerçeklesen Middle East Energy 2023 fuari ve Data Centre World London fuarina katilarak müsterilerine özel çözümlerini dünyaya tanitti.

ABD'de üretim tesisi olan ilk ve tek Türk jeneratör sirketi olan Aksa Jeneratör standinda, Louisiana'da 10 bin metrekare alan üzerine kurulu tesisinde ABD'ye satis için gerekli olan UL sertifikasina sahip ürünlerini sergiledi.

Dubai'de 7-9 Mart'ta gerçeklestirilen Middle East Energy fuarina katilan Aksa Jeneratör, burada yeni ürün gruplari ile birlikte özel tasarim Cummins motorlu kiralik jeneratör setlerini açik alanda ziyaretçilerle bulusturdu.

Londra'da 8-9 Mart'ta organize edilen fuarda ise Aksa Jeneratör, 35 farkli ülkeden 200'ün üzerinde ziyaretçi ve 10'un üzerinde tedarikçi ile görüsme gerçeklestirdi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Aksa Jeneratör Satis ve Kiralama Genel Müdürü Ridvan Özer, Aksa Jeneratör'ün 28 yurtdisi ofisi ve 178 ülkeye gerçeklestirdigi satislarla dünyanin üç büyük jeneratör markasindan biri olma yolunda emin adimlarla ilerdiklerini belirterek, "Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi Aksa Jeneratör'ün ulasabildigi her yere ulastirmak için ekstra mesai harciyoruz. Bu kapsamda böylesine önemli fuarlarda ülkemizi yillardir temsil ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de pazar payimizi artirma hedeflerimiz dogrultusunda farkli çalismalarimizi ve yatirim planlarimizi hayata geçirmeye devam edecegiz." ifadelerini kullandi.