Abdullah Avci'dan TSYD Trabzon Subesi'ne veda ziyareti:Selçuk Kiliç- "Yüksek enerjili bir sehre geldim. Bu yüksek enerjiyi bana ve takima çok iyi yansittilar. Bunun karsiligini, uzun süredir beklenen sampiyonlugu aldik" - "Trabzon sehrine ve Trabzonspor'a gelirken, 'Böyle bir hikaye yazacaksin, böyle bir senaryo yazacaksin' deseler, buna kimse hemen 'Böyle olacak' demezdi"

Abdullah Avci'dan TSYD Trabzon Subesi'ne veda ziyareti:Selçuk Kiliç- "Yüksek enerjili bir sehre geldim. Bu yüksek enerjiyi bana ve takima çok iyi yansittilar. Bunun karsiligini, uzun süredir beklenen sampiyonlugu aldik"
- "Trabzon sehrine ve Trabzonspor'a gelirken, 'Böyle bir hikaye yazacaksin, böyle bir senaryo yazacaksin' deseler, buna kimse hemen 'Böyle olacak' demezdi"

TRABZON (AA) - Trabzonspor'da görevinden istifa eden teknik direktör Abdullah Avci, "Yüksek enerjili bir sehre geldim. Bu yüksek enerjiyi bana ve takima çok iyi yansittilar. Bunun karsiligini, uzun süredir beklenen sampiyonlugu aldik." dedi.

Dün bordo-mavili kulüpte yönetim kurulu, takim ve personel ile vedalasan teknik direktör Abdullah Avci, TSYD Trabzon Subesi'ne veda ziyaretinde bulundu.

Avci, geçen süreçte de kirilan rekorlarda da taraftarin, yönetimin, personelin, gazetecilerin, herkesin katkisi oldugunu belirterek, "Yabancilara söylerken, 'together' diyoruz. Hep beraber kazaniyor, hep beraber kaybediyoruz. Yüksek enerjili bir sehre geldim. Bu yüksek enerjiyi bana ve takima çok iyi yansittilar. Bunun karsiligini, uzun süredir beklenen sampiyonlugu aldik." diye konustu.

Sampiyonlugu yasadiktan sonra da TSYD Trabzon Subesi'ne geldigini animsatan Avci, sunlari kaydetti:

"Harika duygular yasadik. Söyle söyleyeyim, Trabzon sehrine ve Trabzonspor'a gelirken, 'Böyle bir hikaye yazacaksin, böyle bir senaryo yazacaksin' deseler, buna kimse hemen 'Böyle olacak' demezdi. Sükürler olsun herkes iyi niyetli. Samimi oluyorsan, hayat sana bunun firsatlarini bir yerde, bir sekilde veriyor. Böyle büyük camiada bunun örtüsmesi benim adima son derece mutluluk verici. Hayatimi ve varligimi tekrar hissettigim, çok güzel duygulari karsilikli yasadigim büyük camiada bunlari yasadigim için mutluyum. Belki de Trabzon'da ilk defa böyle bir ayrilik oluyor. Ayrilislarin da böyle olmasi harika bir örnek. Onun için emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Sizlere de tesekkür ediyorum.''

Avci, Trabzon basini ile ilgili olarak, "Bana gelirken, 'Çok zorlanirsin' dediler ama hakikaten 27, 28 ayda takima ve bana verdiginiz destek, çok içine girmedim ama anlattiklari gibi degilsiniz." ifadelerini kullandi.

"Bu yörenin insaniyiz, duygulari çok yogun yasiyoruz ya dipte ya da tepede yasiyoruz" diyen Avci, "Bunu biraz dengelemeye çalistim aslinda. Zaman zaman dengeledik diye düsünüyorum. Bu kulüp büyük ve enerjisi yüksek bir sehir. Çok büyük potansiyeli var. Böyle bir kulübün tarihinde, müzesinde yer almak hedefimdi. O kasket ile orada kalmak ve bunu kaybetmemekti. Bütün derdim buydu. Onun için sükrediyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Avci, bir gazetecinin, "Bu güzel ayrilis, bir kapiyi açik birakacak sanki" sözleri üzerine, "Trabzonspor'da kasket nasil basimizin üstündeyse, Trabzonspor da benim basimin üstünde." dedi.

Abdullan Avci, bundan sonra ne yapacagina iliskin soruya da bir süre dinlenecegi yanitini verdi.

TSYD Trabzon Sube Baskani Selçuk Kiliç, sampiyonlugun simgesi haline gelen ve çerçeveletilen kasketi, Avci'ya hediye etti.