AK Parti'li Özhaseki, Kars'ta partisinin seçim koordinasyon merkezi açilisinda konustu:Cüneyt Çelik- "Artik emir alan bir Türkiye yok, üzerinde oyun kurulan bir Türkiye yok, oyun kuran bir Türkiye var ve çekinilen bir lider var"

AK Parti'li Özhaseki, Kars'ta partisinin seçim koordinasyon merkezi açilisinda konustu:Cüneyt Çelik- "Artik emir alan bir Türkiye yok, üzerinde oyun kurulan bir Türkiye yok, oyun kuran bir Türkiye var ve çekinilen bir lider var"

KARS (AA) - AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, "Artik emir alan bir Türkiye yok, üzerinde oyun kurulan bir Türkiye yok, oyun kuran bir Türkiye var ve çekinilen bir lider var." dedi.

Özhaseki, partisinin, Kars'in Selim ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi açilisinda yaptigi konusmada, 14 Mayis'taki seçimin, Türkiye Yüzyili'nin en önemli seçimlerinden biri oldugunu ve vatandaslardan tam destek beklediklerini söyledi.

Hizmet için gece gündüz çalistiklarini dile getiren Özhaseki, "Zor bir cografyada yasiyoruz, etrafimiz düsman dolu. Dört bir tarafimiz atesle çevrili ve Avrupa'nin ortasinda keyif yapan bir ülke degiliz. 50 yildir ülkenin basina bela ettikleri güçler var. PKK bölücülügü, FETÖ'nün Amerika'nin yavrusu olarak bu tarafta güya hizmet yaparken, milleti kandirip ihtilal ortamina hazirlamasi. Arkasinda DHKP-C, örgütler, son dönemde DAES'i buldular, onlarca örgüt Türkiye'de huzur istemiyor, ülkenin büyümesini istemiyor." ifadesini kullandi.

Mehmet Özhaseki, AK Parti döneminde IMF borçlarinin bittigine isaret ederek, "Artik emir alan bir Türkiye yok, üzerinde oyun kurulan bir Türkiye yok, oyun kuran bir Türkiye var ve çekinilen bir lider var. Onlarin karsisina geçtigi zaman 'dünya 5'ten büyüktür' diyen bir liderimiz var. CHP lideri inanmazsa da 'nerede bu fabrika, araba nerede, uyduruyorlar' dese de yerli arabamizi ürettik. Karadeniz'de gazimizi bulmusuz 'vatandaslara, ne gazi canim, siz gaza gelmeyin, yalan söylüyorlar' deseler de IHA, TIHA yapmisiz." diye konustu.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve milletvekili adaylarinin konusma yapmasinin ardindan seçim koordinasyon merkezinin açilisi gerçeklestirildi.

Ilçe girisinde atli sporcular tarafindan karsilanan Özhaseki, açilis sonrasinda beraberindekilerle esnafi ziyaret etti.

Programlarda, Özhaseki'ye, Selim Belediye Baskani Coskun Altun, AK Parti Kars milletvekili adaylari Yunus Kiliç, Adem Çalkin ve Serkant Aykul ile Il Baskan Vekili Kadir Saridag da eslik etti.