AK Parti'li Karahocagil: "CHP, yalan ve iftirayla gençleri kandiriyor"Zehra Aydin Turapoglu

AK Parti'li Karahocagil: "CHP, yalan ve iftirayla gençleri kandiriyor"Zehra Aydin Turapoglu

TBMM (AA) - AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, CHP'nin "yalan, dolan, iftira, dezenformasyon ve manipülasyonla gençleri kandirdigini" söyledi.

Karahocagil, Meclis'te düzenledigi basin toplantisinda, cumhurbaskani adayini Kemal Kiliçdaroglu olarak açiklayan altili masanin inandiriciliginin kalmadigini ifade etti.

Kiliçdaroglu'nun, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan karsisinda birçok kez yenildigini dile getiren Karahocagil, "Bir insan 11 kez yenilmisse 12'ncisinde de yenilecegi asikar degil mi?" diye sordu.

Karahocagil, 2008'de ögrencilere verilen burslarin, CHP tarafindan Anayasa Mahkemesine yapilan basvuruyla iptal edildigini aktararak, "AK Parti hükümeti her zaman gençlerin yaninda, onlara hizmetin en iyisini sunmak için var gücü ile çalismasina, tüm imkanlarini seferber etmesine ragmen, CHP'nin ihtisas alani olan yalan, dolan, iftira, dezenformasyon ve manipülasyonla gençleri öyle bir kandiriyorlar ki sasirip kaliyoruz." ifadesini kullandi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginin hizmetlerine iliskin de bilgi veren Karahocagil, Türkiye'de, 397 Sosyal Hizmet Merkezi, 1365 çocuk bakim kurulusu oldugunu ve bu kuruluslardan 14 bin 141 kisinin hizmet aldigini belirtti.