AK Parti'li Çankiri, Elbistan'ta konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret ettiTezcan Ekizler,Durmus Genç

AK Parti'li Çankiri, Elbistan'ta konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret ettiTezcan Ekizler,Durmus Genç

KAHRAMANMARAS (AA) - AK Parti Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri, Kahramanmaras merkezli ikinci depremin merkez üssü Elbistan'da konteyner kentte kalan depremzedelere ziyarette bulundu.

Çankiri, Içisleri Bakanligi tarafindan Elbistan'da görevlendirilen Bilecik Valisi Kemal Kizilkaya ve Karaburun Kaymakami Eyüp Kaykaç ile Trabzon Büyüksehir Belediyesince kurulan konteyner kentte kalan depremzedelerle bir araya geldi.

Depremzedelerle sohbet eden Çankiri, Izmirli hayirsever tarafindan gönderilen buzdolabi, isitici ve yardim malzemelerini dagitti.

Konteyner kentte açilan kurs merkezinde görev yapan gönüllü ögretmenler ve ögrencilerle de görüsen Çankiri, ögrencilerin test kitabi ihtiyacinin en kisa sürede karsilanacagini belirtti.

Ziyarette, Süleyman Bölünmez Egitim Vakfi araciligiyla depremzedelere Izmir lokmasi da ikram edildi.

Çankiri, AA muhabirine, depremin ardindan yaklasik bir ay boyunca Elbistan'da depremzedelerle bir arada olduguna isaret ederek, "Depremin ardindan Türkiye tek yürek oldu. AK Parti'li belediyeler, depremin ilk gününden bu yana kardes belediyecilik anlayisiyla burada hizmet etti. Trabzon Büyüksehir Belediyesinin kurdugu konteyner kentte Izmirli hayirseverin verdigi buzdolaplarini, isiticilari ve malzemeleri dagitiyoruz." dedi.