AK Parti Sözcüsü Çelik: "Cumhurbaskanimizin yolu her daim açik olsun"Ferdi Türkten

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Cumhurbaskanimizin yolu her daim açik olsun"Ferdi Türkten

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in, 14 Mayis'ta yapilacak cumhurbaskani seçimi için adaylik basvuru belgesinin, bugün Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edilecegini belirterek, "Cumhurbaskanimizin yolu her daim açik olsun." ifadesini kullandi.

Çelik, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, Cumhur Ittifaki'nin cumhurbaskani adayi Erdogan'in adaylik belgesini teslim etmek üzere, AK Parti Grup Baskani Ismet Yilmaz ile seçim islerinden sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ali Ihsan Yavuz'un, saat 15.00'te YSK'ye gidecegini bildirdi.

Ömer Çelik, MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay ile MHP hukuk ve seçim islerinden sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Feti Yildiz'in da MHP Grubu'nun, Cumhurbaskani Erdogan'in adayligiyla ilgili aldiklari karari teslim edeceklerini belirtti.

Paylasiminda, "Milletimize hayirli olsun. Yüce Allah, Cumhurbaskanimiza daha nice hizmetler yapmayi nasip etsin. Milletimizin ve ülkemizin gelecegi için her türlü bedeli ödemis olan Cumhurbaskanimizin yolu her daim açik olsun" açiklamasinda bulunan Çelik, Cumhurbaskani Erdogan'in adayligina destegini açiklayan Cumhur Ittifaki üyesi tüm siyasi partilere tesekkür etti.

Çelik, paylasiminda "Milletimizin bütün fertlerine ve tüm siyasi partilerin temelini olusturan vatandaslarimiza sükranlarimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verdi.