AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, Izmir'de seçim ofisi açilisina katildiAli Korkmaz

AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, Izmir'de seçim ofisi açilisina katildiAli Korkmaz

IZMIR (AA) - AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, "Herkes seçime giriyor, tamam savasa gitmiyoruz seçime gidiyoruz ama bu terör örgütünü bu kadar simartanlarin defterini sandikta dürmek bizim hakkimizdir, bu milletin hakkidir, bunu yapmaya mecburuz." dedi.

Buca ilçesinde partisinin Gediz Seçim Ofisi'nin açilisina katilan Yildirim, seçime 2 hafta sürenin kaldigini, bu süreçte rehavete yer olmadigini söyledi.

AK Parti olarak seçimlerde vaat ettiklerini yerine getirdiklerini belirten Yildirim, söyle konustu:

"Siyasette bir gerçek vardir. O da sudur, pesin simit veresiye kebaptan iyidir. Onlar simdi hiçbir zaman yapamayacaklarini bol keseden atiyorlar. Ayrica bu seçim digerlerinden farkli. Bu seçime dagdaki teröristler, FETÖ'cüler karismaya basladi. Bu seçim 40 bin sehidimizin hesabinin sorulacagi seçimdir. Türk milleti ay-yildizli bayragin indirilmesine asla müsaade etmeyecektir. Herkes seçime giriyor, tamam savasa gitmiyoruz seçime gidiyoruz ama bu terör örgütünü bu kadar simartanlarin defterini sandikta dürmek bizim hakkimizdir, bu milletin hakkidir, bunu yapmaya mecburuz. Yoksa sehitlerimize hesap veremeyiz, haklarini ödeyemeyiz."

Daha sonra seçim ofisinin açilisini gerçeklestiren Yildirim, CHP'den AK Parti'ye geçen 100 isimden 5'ine rozetlerini takti.

Programa AK Parti milletvekili adaylari da katildi.