10 maddede Togg T10X ön siparis ve çekilis süreciMuhammet Emin Horuz-Trumore uygulamasini indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID olusturan her bir tekil kullanici, nakit ya da kredi karti araciligiyla cüzdanlarina aktardiklari 60 bin lira ön ödemeyi yaparak, çekilis sürecine katilmaya hak kazanacak

10 maddede Togg T10X ön siparis ve çekilis süreciMuhammet Emin Horuz-Trumore uygulamasini indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID olusturan her bir tekil kullanici, nakit ya da kredi karti araciligiyla cüzdanlarina aktardiklari 60 bin lira ön ödemeyi yaparak, çekilis sürecine katilmaya hak kazanacak

ISTANBUL (AA) – Türkiye'nin dogustan elektrikli ilk akilli cihazi Togg T10X için ön siparisler çekilisle belirlenecek.

Togg'dan yapilan açiklamaya göre, 16-27 Mart tarihleri arasinda App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanima sunulan Trumore uygulamasini indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID olusturan her bir tekil kullanici, nakit ya da kredi karti araciligiyla cüzdanlarina aktardiklari 60 bin lira ön ödemeyi yaparak, çekilis sürecine katilmaya hak kazanacak.

28 Mart'ta noter huzurunda yapilacak dijital çekilisle ön siparis sahipleri belirlenecek.

Togg T10X ön siparis sürecine iliskin 10 madde su sekilde:

"1- 2023 yili içinde T10X sahibi olmak için çekilise katilmak isteyenler, Togg.com.tr veya App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanima sunulan Trumore uygulamasindan 'Akilli Cihaz Konfigüratörü'ne girip, cihazin donanim özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarini inceleyebilecek, diledikleri T10X versiyonunu seçip istedikleri gibi yapilandirabilecek.

2- Kullanicilar, seçtikleri versiyonun tasarimini, 'Türkiye'nin Renkleri'yle 360 derece döndürerek inceleyip, dis renk seçenegine karar verebilecek. Dilerlerse akilli cihazin bulundugu ortami degistirerek begendikleri dis rengin T10X üzerinde günesli bir havada nasil göründügünü de görebilecek.

3- Dis rengi belirleyen kullanicilar, bir sonraki adimda T10X'in jant seçenekleri arasindan seçim yapip, iç tasarimi kesfetmeye geçecek.

4- Kullanicilar, T10X'in genis hacimli iç tasarimini yakinlastirarak veya daha genis bir açidan görebilecek. Sonrasinda da diledikleri opsiyonel donanimlari ekleyip, lansmana özel avantajli donanim paketlerinin detaylarini görüntüleyebilecek.

5- Konfigürasyonu tamamlayanlar özet sayfasinda detaylari inceleyip son kontrollerini yapacak.

6- Ön siparis sözlesmesini inceleyip onaylayanlar ise ödeme asamasina geçecek.

7- Eger kullanicinin daha önceden kurulu bir Trumore e-Cüzdani varsa ve 60 bin lira bakiye yüklemisse ön ödemeyi tamamlayarak çekilise katilma hakki kazanacak ya da Trumore üzerinden Trumore e-Cüzdanini yaratip 60 bin lira bakiyesini yükledikten sonra ön ödemeyi tamamlayarak, çekilise katilma hakki elde edecek.

8- Ön siparis dönemi kapandiktan sonra, dijital çekilis 28 Mart tarihinde noter huzurunda çekilecek. Çekilise katilacak kullanicilarin sirali listesi çekilis öncesinde Togg tarafindan yayinlanacak. Çekilis sonlandiginda kazanan kullanicilar akilli cihazlarinin teslimat tarihi geldiginde, ön ödeme tutari düsülmüs bir sekilde kalan ödemelerini yapacak.

9- Ön siparis dönemi sonunda noter huzurunda yapilacak çekilisle, siparis hakki kazananlar teslimat önceligiyle birlikte belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklasik teslimat dönemi ile kullanicinin çekilis siralamasindaki yeri dikkate alinacak.

10- Çekiliste siparis hakki kazanamayan kullanicilarin ön ödeme bedelleri ise kullanicilarin Trumore e-Cüzdanlarina ardindan bankalarina bagli olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarina geri yatirilacak."